Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, kentte kadın girişimciliğini desteklemeye yönelik örnek bir adım daha attı. Başkan Bulut, Çağla Dağ’a ait yeni güzellik salonunun açılışına katılarak, işletmenin kent ekonomisine ve sosyal yaşamına katkı sunacağına olan inancını dile getirdi.
Açılışta yaptığı konuşmada, kadınların iş dünyasındaki varlığının güçlenmesinin hem toplumsal hem de ekonomik gelişim açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Bulut, “Kentimize yeni bir kadın girişimcinin daha değer katmasından büyük mutluluk duyarak, Çağla Dağ Güzellik Salonu’nun açılışını gerçekleştirdik.” dedi.
Çağla Dağ Güzellik Salonu’nun hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Derya Bulut, Çağla Dağ’a bol kazançlar ve başarılar diledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler salonu gezerek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.