Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, halk sağlığını koruma ve güvenilir gıda arzını sağlama hedefiyle süt ürünleri üretim tesislerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İl Müdürlüğü'nün gıda kontrol görevlileri, kent genelindeki süt ürünleri üretim tesislerinde düzenli denetimler yaparak, ürünlerin kalite ve hijyen standartlarına uygunluğunu kontrol ediyor.

Bu denetimler, süt ve süt ürünlerinin üretim süreçlerinde hijyen ve kalite standartlarına uyulmasını sağlamak ve tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimini temin etmek amacıyla büyük önem taşıyor. Müdürlüğün sıkı denetimleri sayesinde, gıda güvenliği konusundaki hassasiyetin artırılması ve halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’İl Müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri tarafından, halk sağlının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla yapılan, süt ürünleri üretim tesislerine yönelik denetimler devam etmektedir.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner