15. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri’nin üçüncü gününde düzenlenen “Masterchef Çocuk Atölyesi” etkinliği büyük ilgi gördü. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, kızları Defne ve Melisa ile birlikte etkinlikte minik şeflere eşlik etti. “Sağlıklı Besinlerle Sağlıklı Lezzetler” temasıyla gerçekleşen atölyede, çocuklar hem eğlendi hem de mutfakta yeteneklerini sergiledi.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada, “15. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri’mizin 3. gününde “Masterchef Çocuk Atölyesi” etkinliğimizde sevgili çocuklarımızla bir araya geldik. Kızlarım Defne ve Melisa da büyük bir ilgiyle ve keyifle bana eşlik ettiler.

Başkan Soner Ilık, Vali Ekici’yi Uğurladı Başkan Soner Ilık, Vali Ekici’yi Uğurladı

Küçük şeflerimiz, “Sağlıklı Besinlerle Sağlıklı Lezzetler” teması ile birbirinden lezzetli ve harika tabaklar hazırladılar. Hem küçük şeflerimize hem de bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde büyük emeği olan eğitmenlerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Atölyede hazırlanan yemekler, sağlıklı malzemelerle yapıldı ve katılımcılardan tam not aldı. Kırklareli halkı, şenliklerin renkli atmosferinde çocukların mutfak becerilerine hayran kaldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay