Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, kentte inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların ve sektör temsilcilerinin talebi üzerine bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı süreçleri ele alındı.
Başkan Bulut, toplantıda yaptığı konuşmada, şehrin daha yaşanabilir hale getirilmesi için imar planlarının büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, planlama süreçlerinde şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hareket edeceklerini vurguladı.
Toplantıya katılan inşaat sektörü temsilcileri, yapılan bilgilendirme ve karşılıklı görüş alışverişinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Bulut, Kırklareli’nin gelişimi için ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Daha yaşanabilir bir Kırklareli için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.