Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, anne adaylarına yönelik düzenlediği Gebe Okulu Eğitimlerini başarıyla tamamladı. Bu eğitimlerin, geleceğin annelerine sağlıklı ve bilinçli doğum yapmaları ve doğum sonrası dönemde gerekli bilgi ve becerileri kazanmaları amacıyla verildiği belirtildi.

2024 Temmuz Ayı Gebe Okulu Eğitimine katılan anne ve baba adaylarına sertifikaları takdim edildi. Hastane yönetimi, anne adaylarına sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci dilediklerini belirterek, gebe okulu eğitimine kayıt olmak isteyen anne adaylarının doktorlarına başvurmalarını hatırlattı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Hastanemizde Gebe Okulu Eğitimi başarı ile tamamlandı. Geleceğin anne adaylarına bilinçli ve sağlıklı doğum yapmaları ve doğum sonrasında bilgi ve becerilerin kazanılması amacıyla hastanemizde gebe okulunda gebe eğitimleri verilmektedir.

Gebe okulu eğitimlerimiz profesyonel ekip (Kadın Doğum Uzmanı, Eğitici Ebe, Psikolog, Fizyoterapist, Beslenme ve Diyetetik) tarafından verilen eğitimlerle, doğum öncesi ve doğum sürecini de dahil ederek anne adayını doğuma hazırlayarak aileyi fiziksel ve psikolojik olarak doğum sürecine dahil etmektedir.

Gebe Sınıfı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı Gebe Sınıfı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

2024 Temmuz Ayı gebe okulu eğitimine katılım sağlayan anne ve baba adaylarına sertifikaları takdim edildi.

Anne adaylarımıza sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci diliyoruz. Gebe okulu eğitime kayıt olmak isteyen anne adaylarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Kayıt olmak için doktorunuza başvurmayı unutmayın.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner