Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman liderliğinde Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Babaeski Devlet Hastanesi ve Vize Devlet Hastanesi'ne kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler sırasında önceki dönemde yapılan faaliyetler yerinde incelenirken, sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Hastanelerdeki mevcut durumu gözden geçiren ekip, ilerleyen süreçte yapılacak iş ve işleyişlerle ilgili gerekli planlamalar üzerinde durdu.

Kalp hastalıkları artık gençlerde de görülüyor Kalp hastalıkları artık gençlerde de görülüyor

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman başkanlığında Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Babaeski Devlet Hastanesi ve Vize Devlet Hastanesine ziyaret düzenlenmiş olup önceki faaliyetler yerinde değerlendirilerek, hizmetin etkin ve verimli kullanılmasına yönelik ilerde yapılması planlanmış olan iş ve işleyişler hakkında gerekli bilgilendirme ve planlamalar yapılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner