Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya'da 1600 otelden yüzde 90'ı risk altında Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya'da 1600 otelden yüzde 90'ı risk altında

Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem, başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Sarsıntının etkileri Kırklareli'nde de kendini gösterdi. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, sokak hayvanları da depremden olumsuz etkilendi.

Kırklareli’nde çekilen bir görüntüde, çimenler arasında saklanan bir yavru kedinin yaşadığı korku objektiflere yansıdı. Deprem anında çevredeki gürültü ve titreşimler nedeniyle irkilen minik kedi, otların arasında kendine güvenli bir yer ararken bulundu.

O anlara tanık olan vatandaşlar, kedinin korku dolu bakışlarını fark ederek onu sakinleştirmeye çalıştı. Yaşananlar, deprem anlarında sadece insanların değil, sokakta yaşayan hayvanların da ciddi stres yaşadığını bir kez daha hatırlattı.

Haber: Furkan Konu

Muhabir: Furkan Konu