Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Edirne Huzurevi ile Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (YBRM) arasında dostluk temalı bir Bocce müsabakası gerçekleştirildi. Müsabaka, iki huzurevinin sakinleri arasında keyifli anlara sahne oldu.

Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi'nin 12-5 galibiyetiyle sonuçlanan müsabaka, yaşlıların hem fiziksel aktivitede bulunmalarını sağladı hem de sosyal etkileşimlerini artırdı. Ancak etkinliğin en önemli kazanımı, iki huzurevi arasında kurulan dostluk bağları oldu. Katılımcılar, yarışmanın sonrasında hep birlikte vakit geçirerek dostluğun ve birlikte vakit geçirmenin önemini bir kez daha vurguladılar.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Edirne Huzurevi ve Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi YBRM Müdürlüğünde hizmet alan yaşlılarımızın katılımıyla Bocce Müsabakası düzenlendi. Müsabaka Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevinin 12-5 galibiyeti ile sonuçlandı, kazanan dostluk oldu.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay