Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı başkanlığında, tüm kamu sağlık tesisleri başhekimlerinin katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bugün düzenlenen Başhekimler Toplantısı’nda, hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması, yeni yapılacak çalışmalar ve süreçlerin daha verimli bir şekilde yönetilebilmesi konuları ele alındı.

Toplantıda, hastanelerde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu değerlendirilerek, karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı. Ayrıca, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılması planlanan yeni çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘’Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı Başkanlığında tüm kamu sağlık tesisleri başhekimlerinin katılımıyla; hastanelerde sunulan sağlık hizmetleri, yeni yapılacak çalışmalar, yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve süreçlerin daha verimli bir şekilde yönetilebilmesi için karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerilerinin görüşülmesi amacıyla Başhekimler Toplantısı 02.07.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.’’

Ağustos Ayı Personel İhtiyaçları Değerlendirildi Ağustos Ayı Personel İhtiyaçları Değerlendirildi

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner