Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı etkinlikler sonrası hemşehrilerine seslendi. Bulut, Kırklareli halkının yoğun ilgisi, sımsıcak yürekleri ve inanılmaz coşkusunun, Zafer Bayramı kutlamalarını unutulmaz kıldığını belirtti. "Kırklareli’miz dün akşam, muhteşem bir Zafer Bayramı kutlamasına sahne oldu. Sizlerin yoğun ilgisi, sımsıcak yürekleri ve inanılmaz coşkusu elbetteki dün akşamki unutulmaz anların ve güzelliklerin ana mimarıdır. Sağ olun, var olun," diyerek halkına teşekkür etti.

Başkan Bulut, Zafer Bayramı etkinliklerinde sahne alan Ümit Besen ve Pamela’nın performanslarının izleyicileri derinden etkilediğini ve coşku dolu bir gece yaşattığını dile getirdi. "Konuklarımız; Üstad Ümit Besen ile muhteşem enerjisi ve performansıyla sevgili Pamela, 30 Ağustos Zaferi’ne layık, coşku ve samimiyet dolu bir konser izlettiler. Performansları, kalplerimize dokundu ve hep birlikte bir bütün olarak omuz omuza, marşlar ve şarkılarla bu özel geceyi kutladık," dedi.

Yüksek katılımın Kırklareli’nin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirdiğini belirten Bulut, Kırklareli’nin milli değerlerine sıkı sıkıya bağlı bir şehir olduğunu bir kez daha gördüklerini vurguladı. "Sizlerin bu denli yoğun ilgisi ve katılımı, bizim için büyük bir onur ve motivasyon kaynağıdır," ifadeleriyle halkın desteğinin önemine dikkat çekti.

Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti Vize Kaymakamı Kemal Balaban'dan Esnaf Ziyareti

Son olarak, Başkan Bulut, "Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz," diyerek, bu birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramları kutlama temennisinde bulundu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner