Kırklareli Kent Konseyi, 19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerini başarıyla tamamladıklarını duyurdu. Şenlik kapsamında 61 yerli üretici stant açarak ürünlerini sergiledi ve bölgenin zengin tarımsal potansiyeli gözler önüne serildi.

Kent Konseyi, organizasyonun hazırlanmasında katkı sağlayan belediye personeline, saha çalışanlarına, Kırklareli Üniversitesi'nden akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti. Şenliklerin her yıl daha da büyüyerek devam ettiğine dikkat çeken Konsey, "Bir yıl sonra yeniden buluşmak dileğiyle" mesajıyla etkinliği noktaladı.

Tekirdağ'da Ahilik Haftası kutlamaları Tekirdağ'da Ahilik Haftası kutlamaları

Kırklareli Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “19/20/21/22 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerinde 61 stantta yer alan yerli üreticilerimizin emeği ve desteği ile bu yılki etkinliğimizi tamamladık.

Organizasyonun hazırlıklarında konseyimizle birlikte görev alan belediye personelimize, saha çalışanlarına, Kırklareli Üniversitesi akademisyenleri ve öğrenci arkadaşlarımıza gönüllü yardımları için çok teşekkür ediyorum.

Bir yıl sonra yeniden buluşmak dileğiyle. Sağlık ve sevgiyle kalın.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner