Kırklarelili emekliler için sevindirici bir haber geldi. Bayram ikramiyeleri ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı öncesinde Türkiye genelinde beklenen bayram ikramiyeleri, Emekli Sandığı 4(c), Sosyal Sigortalar Kurumu 4(a) - SSK ve Bağ-Kur 4(b) kapsamında aylık alan vatandaşları kapsıyor. Ödemeler, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve emekli vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak.

SSK kapsamında gelir ve aylık alanların ödeme günleri şu şekilde belirlendi: 17 ve 18 olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21, 22 olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25, 26 olanlara ise 4 Nisan tarihlerinde ödeme yapılacak.

Yağmurun Etkisi Devam Ediyor Yağmurun Etkisi Devam Ediyor

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamı 5 Nisan'da ödenecek. Emekli Sandığı'ndan aylık alanlar için ise her ayın 1 ile 5’i arasında ödeme günleri belirlendi. Buna göre, 1 ve 2 olanlara 2 Nisan'da ödeme yapılacak. 3, 4 ve 5 olanlara ise aylıkları ile birlikte aynı gün içinde, 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyeleri ödenecek. Emekliler, bu ödemelerle birlikte bayram öncesinde maddi destek almanın sevincini yaşayacaklar.

Haber: Hacı Murat Taner