Kırklareli Belediyesi, şehrin uzun zamandır ihmal edilen bölgelerinde gerekli ve ihtiyaç duyulan çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, araçlar, ekipmanlar ve özverili ekiplerle birlikte ilk günden bu yana yoğun bir şekilde çalışıldığı vurgulandı.

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Belediye yetkilileri, "Araçlarımız, ekipmanlarımız ve özverili ekiplerimizle, ilk günden bu yana, şehrimizin uzun zamandır ihmal edilmiş bölgelerinde, gereken ve ihtiyaç duyulan çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki, uzun süredir hiç yapılmayan, ama yapılması oldukça pratik olan tüm işlemler, vatandaşımız için önemli. Bu önemin ışığında, her daim şehrimizin sakinlerine kulak veriyor, istek ve talepleri, disiplinli bir program eşliğinde yerine getirmek için mesai harcıyoruz. Kırklareli için, aynı kararlılık ve titizlikle, çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Çalışmaların kararlılık ve titizlikle sürdürüleceğini belirten yetkililer, vatandaşların memnuniyetini ön planda tutarak, şehrin her köşesine hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade etti. Kırklareli Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerine cevap vererek, şehrin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay