Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ilimizdeki şehitlerimizin ailelerini ikamet adreslerinde ziyaret etti. Müdürlük yetkilileri, ‘’Aziz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.’’ ifadeleriyle şehitlerin anısını yaşatmanın önemini vurguladı.

Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı Kırklareli'nde Gaziler Günü törenlerle kutlandı

Ziyaretler sırasında, şehit ailelerine manevi destek verilerek, onların her zaman yanlarında oldukları mesajı iletildi. Şehit aileleri, bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, vatan için canlarını feda eden evlatlarının unutulmadığını bilmenin gururunu yaşadılar.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, 15 Temmuz’un önemine dikkat çekerek, demokrasi ve milli birlik ruhunu her daim canlı tutmanın gerekliliğini vurguladı. Yetkililer, ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ettik. Aziz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.’’ sözleriyle duygularını ifade ettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay