Kırklareli Valisi Birol Ekici, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, babaların fedakârlık ve koşulsuz sevgiyle ailelerinin temel direği olduğunu vurguladı. Vali Ekici, mesajında babaların hayatın her anında varlıklarıyla çocuklarına güç verdiğini belirterek, Babalar Günü’nü kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Vali Ekici, güçlü aile yapısının, millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur olduğunu belirterek, "Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsur, sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapımızdır. Aile kurumunun, temel direği olarak görülen babalarımızda aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi yaşamsal vazgeçilmezliği olan değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici rol üstlenmektedir.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Aile içerisinde üstlenmiş oldukları bu görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, çocuklarının geleceğini güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizlere örnek olan babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, yarına dair ümitlerimizi güçlendiren, varlıklarıyla bize her zaman destek olan, doğduğumuz andan itibaren maddi ve manevi yardımlarını bizim için seferber eden tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”  ifadelerine yer verdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay