Kırklareli Valiliği, Kurban Bayramı tatili dönüş yolculuklarıyla ilgili olarak trafik güvenliği konusunda vatandaşları uyarıyor. Yapılan açıklamada, sürücülerin sağlıkla sevdiklerine kavuşmaları için önlemler alması gerektiği vurgulanıyor. Trafik kurallarına uyma, emniyet kemeri kullanma, hız limitlerine riayet etme, cep telefonu kullanmama, yorgun ve uykusuz halde araç kullanmamak için düzenli mola vermeye özen gösterme gibi önlemlerin hayati önem taşıdığı belirtiliyor.

Valilik, sürücülerin ve yolcuların trafikte daha dikkatli olmaları çağrısında bulunarak, bayram tatili sonrası güvenli bir dönüş için herkesin sorumluluk almasını istiyor. Bu tür önlemlerin trafik kazalarını azaltmada önemli bir rol oynayabileceği vurgulanıyor.

Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Bayram tatili dönüş yolunda sana güveniyoruz. Sağ salim sevdiklerinize kavuşmak için trafik kurallarına uyalım, emniyet kemerimizi takalım, hız limitlerine uyalım, araç kullanırken cep telefonu kullanmayalım, yola yorgun ve uykusuz devam etmeyelim, mola verelim.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner