Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerine yönelik dijital farkındalık eğitimi gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını İl Müdür Yardımcısı Mehmet Karaman yaparken, eğitimde sosyal medya, dijital oyunlar ve bilişim araçlarının bilinçli kullanımı, güvenli internet erişimi ve dijital ebeveynlik gibi konular ele alındı.

‘Dünyanın en iyi turizm köyü’ yeniden belde oldu ‘Dünyanın en iyi turizm köyü’ yeniden belde oldu

"2025 Aile Yılı" kapsamında düzenlenen eğitimde, gençlerin dijital medya alışkanlıklarını gözden geçirmesi ve medya okuryazarlığı konusunda bilinçlenmesi amaçlandı. Ayrıca interaktif tartışmalarla dijital dünyanın bireyler ve toplum üzerindeki uzun vadeli etkileri değerlendirildi.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilirken, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, bu tür bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi