Tunca Nehri'nde kuraklık: Çöplüğe döndü Tunca Nehri'nde kuraklık: Çöplüğe döndü

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ve Meclis Üyeleri, Kırklareli Valisi Uğur Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Ilık ve beraberindeki heyet, Vali Turan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Kırklareli’deki ticaretin ve ekonominin güçlendirilmesi için yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ilık, Kırklareli’de istihdamı artırma ve ekonomiyi canlandırma adına gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, oda olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve gelecekte yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. Ticaret ve sanayinin gelişmesi için yerel yönetimlerle iş birliği içinde olmanın önemine dikkat çeken Ilık, Vali Turan’a her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kırklareli Valisi Uğur Turan, ziyaretin kendisini memnun ettiğini dile getirerek, Kırklareli TSO heyetine teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Vali Turan, birlikte yapılabilecek çeşitli çalışmalar için her zaman açık olduklarını ve bu birlikteliğin Kırklareli’nin geleceği adına büyük bir değer taşıdığını ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner