Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Kadir Duran, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan İhsan Talay, Pınarhisar genelinde yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine detaylı bilgiler verdi.

Başkan Ilık, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’a çalışmalarında başarılar dileyerek, “Oda olarak Kırklareli ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için yapılacak olan her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Ilık, nazik misafirperverliğinden dolayı Başkan Talay’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Talay, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ile Meclis Üyesi Kadir Duran, ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine Pınarhisarımız ile ilgili yapacağımız projelerimiz ve devam eden yatırımlarımızla ilgili bilgiler verdim. İlimiz için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana her zaman halkımıza en iyi şartlarda hizmet sunmak için var gücümüzle çalıştık ve önümüzdeki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçede yürütülen projeler ve yatırımlar hakkında detaylı bilgi verirken, Pınarhisar için yapılacak yeni yatırımlar ve projelerin de süreceğini ifade etti. Başkan Talay, göreve geldikleri ilk günden itibaren halkın yaşam koşullarını iyileştirmek ve en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ve bu çabalarının devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret, işbirliği ve karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner