Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı Babaeski’de Yapılacak Projeler Masaya Yatırıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüsnü Güngör Akarca, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bars, Ahmet Eroğlu ve Meclis Üyesi Serdar Dura, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Kırklareli TSO’nun bölgedeki ekonomik kalkınma ve istihdamın artırılmasına yönelik yaptığı çalışmalar ele alındı.

Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bölgenin ekonomik canlanması adına yapılan ve ilerleyen günlerde hayata geçirilecek projeler hakkında Başsavcı Eroğlu’na bilgi verdi. Ilık, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü iş birliği ve ortak çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, Kırklareli TSO heyetine teşekkür etti. Başsavcı Eroğlu, bölgede ekonomik ve toplumsal gelişmelere katkı sağlayacak projelerde destek vereceklerini ifade ederek, iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner