Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Kırklareli'nin ekonomik potansiyelinin artırılması ve istihdam imkanlarının geliştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nin önemine vurgu yaparak, ilin ekonomik kalkınmasını sağlamak ve istihdamı artırmak amacıyla yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Ilık, “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu anlatımlarımız sayesinde ilimize yatırım yapmak isteyenler bizleri ziyaret ederek bilgiler alıyor” dedi.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli'nin gelişimi için atılan adımların önemine dikkat çekti ve Belediye olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını ifade etti.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner