Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), imalat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak "KOSGEB Girişimcilik Destekleri 2. Çağrı Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi. Toplantı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytaç Yüce, Kırklareli TSO Genel Sekreteri Fatma Merve Çelik ve imalat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi firmaların yetkilileri katıldı.

KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya, toplantıda girişimcilere ve işletmelere sağlanan destekler hakkında önemli bilgiler paylaştı. Özkaya, "İş Kurma Desteği", "Personel Giderleri Desteği", "İş Geliştirme Desteği", "Makine-Teçhizat ve Kalıp Giderleri", "Yazılım Giderleri" ve "Hizmet Alım Giderleri" gibi çeşitli konularda detaylı açıklamalar yaptı. Bu desteklerin toplam üst limitinin 2 milyon TL olduğunu vurgulayan Özkaya, girişimcilerin bu fırsatlardan nasıl yararlanabileceklerini anlattı.

Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

Toplantı, katılımcıların soruları ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu. Kırklareli TSO, üyelerine yönelik bilgilendirme ve destek toplantılarını sürdürmeyi planladığını belirtti.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) tarafından İmalat Sektörü’nde faaliyet gösteren üyelerine yönelik olarak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya’nın sunumu ile “KOSGEB Girişimcilik Destekleri 2. Çağrı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

13 Ağustos 2024 Salı günü saat 15.00’te Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aytaç Yüce, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Merve Çelik ile İmalat Sektörü’nde faaliyet gösteren oda üyesi firmaların yetkilileri katıldı.

KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya, girişimcilere ve işletmelere sağlanan destekler arasında yer alan; “İş Kurma Desteği”, “Personel Giderleri Desteği”, “İş Geliştirme Desteği”, “Makine-Teçhizat ve Kalıp Giderleri”, “Yazılım Giderleri”, Personel Giderleri” ve “Hizmet Alım Giderleri” gibi konularda bilgiler verdi. Bu desteklerin Toplam Üst Limiti’nin 2 milyon TL. olduğunu ifade etti.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay