Kırklareli TSO ve Özel Kırklareli Birey Kurs Merkezi arasında önemli bir iş birliği anlaşması imzalandı. Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ve Kurs Merkezi Müdürü Utku Öner Kuru'nun katılımıyla imzalanan protokol, Oda üyelerine ve onların yakınlarına yeni kayıtlar için %40 indirim sağlayacak.

Bu anlaşma, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi için geçerli olacak ve imza tarihinden sonra yapılacak kayıtlarda uygulanacak.

Başkan Ilık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Eğitim; bireylerin yaşamlarını sürdürebilmeleri ve toplumda yer edinebilmesi için edinilen bilgi, beceri, anlayış değişikliklerine denir. Eğitim geniş anlamda, insanların toplum standartlarını, inançlarını ve yaşamayı kolaylaştıracak yolların kazanılmasında etkili olan tüm sosyal süreçlerdir. İstenilen davranışı geliştirme ve pekiştirme süreci olarak da tanımlanabilir. Eğitim insana belirli konularda bilgi sağlar, değerler sistemini öğretir ve inançlarını etkiler. Bireylerin her açıdan hayata bakışını belirler. En önemlisi ise eğitim, kişinin mesleğini ve toplumdaki statüsünü, ailesine sunacağı olanak ve itibarı belirler.

Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

Kırklareli merkez ilçede faaliyet gösteren Özel Kırklareli Birey Kurs Merkezi ile imzaladığımız protokol kapsamında; Oda Üyelerimiz, çalışanlarına, çalışanların çocuklarına ve yakınlarına yaptıracakları yeni kayıtlarda güncel liste fiyatı üzerinden %40 oranında İndirim uygulanacak. Bu protokol 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi için imza tarihinden sonra yapılacak kayıtlarda geçerli olacak. Protokolün ilimiz başta olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’

Haber: H. Murat Taner

2-81-8

Muhabir: Hacı Murat Taner