Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), 2024 yılı Eylül ayına ait faaliyet istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Kırklareli TSO’nun açıklamasında, çeşitli belge düzenleme ve raporlama hizmetlerinin yanı sıra sosyal medya etkileşimlerine ilişkin detaylı veriler de yer aldı.

Açıklamaya göre, Eylül ayı içerisinde 26 firmanın kuruluş işlemi tamamlanırken, yerli üreticilere yönelik 6 adet Yerli Malı Belgesi düzenlendi. Ayrıca, oda tarafından 148 adet Faaliyet Belgesi, 14 adet Kapasite Raporu ve 21 adet İhracat Dolaşım Belgesi hazırlandı.

Belge ve Rapor Dağılımı

Balıkesir bamyasını cips yapıp 15 kat değer kattılar...Amerika pazarına gönderdiler Balıkesir bamyasını cips yapıp 15 kat değer kattılar...Amerika pazarına gönderdiler

Belge hizmetlerinde aktif bir dönem geçiren Kırklareli TSO, Eylül ayında 9 adet Ekspertiz Raporu ve 31 adet K Belgesi düzenledi. Ticari araç sürücüleri için önemli bir belge olan Sayısal Takograf Kartı’ndan ise toplamda 123 adet verildi.

Sosyal Medya Etkileşimleri

Kırklareli TSO, Eylül ayı boyunca sosyal medya hesapları üzerinden de geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Toplamda 76 bin 257 kişi, oda faaliyetlerini sosyal medya hesapları üzerinden takip ederek yapılan çalışmalara erişim sağladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner