Kırklareli Ticaret Borsası, Balkan ülkeleri ile Trakya Bölgesi arasındaki dış ticaretin geliştirilmesine yönelik iş birliği ve iş fırsatlarını değerlendirmek üzere düzenlenen "Edirne Balkan İş Forumu" na katıldı. Forum, Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu ev sahipliğinde ve Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Meclis Üyesi Hikmet Yıldırım, bu önemli etkinliğe Kırklareli Ticaret Borsası'nı i temsilen katıldı. Forum, Balkan ülkeleri ile Trakya Bölgesi arasında başta hazır giyim, tarım makineleri, gıda, ambalaj, alüminyum, toptan tüketim ve perakende, yaş sebze ve meyve ihracatı, turizm, orman ve kereste ürünleri ile mobilya sektörlerinde işbirliği potansiyelini artırmayı amaçlıyor.

438818514 939867591479381 1642925738636725312 N

İşlem Detayları Aktarıldı İşlem Detayları Aktarıldı

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, ‘’11 Balkan ülkesi ile Trakya Bölgemiz arasındaki dış ticarete konu olan başta hazır giyim, tarım makinaları, gıda, ambalaj, alüminyum, toptan tüketim ve perakende, yaş sebze ve meyve ihracatı, turizm, orman ve kereste ürünleri ile mobilya ürünleri sektör temsilcileri başta olmak üzere dış ticarete konu sektörlerin iş görüşmeleri yapmak adına bir araya geleceği, Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu ev sahipliğinde ve Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda düzenlenen "Edirne Balkan İş Forumu" na Kırklareli Ticaret Borsası  Meclis Üyemiz Hikmet Yıldırım katılım göstermiştir.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay