Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Şube Başkan Yardımcısı ve işyeri temsilcileriyle birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapan sendika üyeleriyle buluştu. Gerçekleştirilen toplantıda çalışanların sorunları ve talepleri masaya yatırılırken, sendikanın mevcut çalışmaları ve gelecekte planlanan faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Başkan Arı, üyelerinin sorunlarına çözüm üretmek ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenledikleri bu tür görüşmelerin önemine vurgu yaptı. Sendikal çalışmaların etkin bir şekilde devam edeceğini belirten Arı, “Kıymetli çalışma arkadaşlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kofçaz’da Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapıldı Kofçaz’da Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapıldı

Toplantı, üyelerden gelen soruların yanıtlanması ve sendika faaliyetlerine dair önerilerin paylaşılmasıyla son buldu. Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şubesi’nin bu tür buluşmalarla, üyelerinin haklarını koruma ve geliştirme noktasındaki çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner