Öz Sağlık-İş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Tekirdağ Şube Başkanı Elif Sağlam ve şube başkan yardımcısı Çiğdem Yılmaz Yüksel’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Arı’ya, şube denetleme kurulu başkanı Ekrem Oruç da eşlik etti. Ziyaret sırasında sendikal çalışmalar, şube faaliyetleri ve geleceğe dair hedefler masaya yatırıldı.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Ziyaretin ardından açıklama yapan İbrahim Arı, Tekirdağ şubesinde bulunmaktan ve değerli meslektaşlarıyla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. “Tekirdağ Şube Başkanımız, kıymetli yol arkadaşım Elif Sağlam'ı ve şube başkan yardımcısı Çiğdem Yılmaz Yüksel’i şube denetleme kurulu başkanımız Ekrem Oruç ile birlikte ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diyen Arı, sendika içerisindeki güçlü bağların önemine dikkat çekti.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığını belirten Arı, şubeler arasındaki iş birliğini artırmak ve çalışanların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bu tür ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı. Arı, Öz Sağlık-İş Sendikası’nın, işçilerin haklarını savunma ve daha iyi çalışma koşulları sağlama konusundaki kararlılığının altını çizdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner