Kırklareli Valisi Birol Ekici, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, aziz şehidimiz Aydın Seyran’ın Kaynarca beldesinde yaşayan kıymetli annesi Bedriye Seyran’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehidimiz Aydın Seyran, rahmetle yad edilerek dualarla anıldı.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Vali Ekici ve beraberindeki heyet, Bedriye Seyran ile yakından ilgilenerek, şehidimizin ailesine olan vefa borçlarını dile getirdiler. Ziyarette, şehit ailelerinin Türk milletinin en değerli emanetleri olduğuna vurgu yapılarak, devletin her zaman onların yanında olduğu mesajı verildi.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Aziz şehidimiz Aydın Seyran’ın bizlere emaneti olan kıymetli annesi Bedriye Seyran’ı ziyaret ettik. Şehidimizi rahmetle anıyoruz,” denildi. Bu anlamlı ziyaret, şehit ailelerine yönelik desteklerin süreceği ve onlara her zaman sahip çıkılacağına dair güçlü bir mesaj niteliği taşıyor. Kırklareli protokolü, şehit aileleriyle olan bağları güçlendirmeye devam ediyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner