Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajda, 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişimine karşı milletin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunun bir kez daha yad edildiği belirtildi.

Enstitüden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘’Bugün, milletimizin destan yazdığı 15 Temmuz’un yıldönümü. 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişimine karşı, milletimizin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha yâd ediyoruz. O gece, vatanı için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiye olan inancının ve bağımsızlık aşkının simgesidir. Bu büyük destanı yazan tüm kahramanlarımızı asla unutmayacağız.

Demokrasimize sahip çıkmak ve geleceğe güçlü adımlarla yürümek için, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner