Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, şehrin ekonomik, sosyal ve çevresel gelişimine katkı sağlayacak önemli projeler üzerine Milli Emlak Genel Müdürü Veli Tunçez ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Bulut, görüşme sırasında Kırklareli’nin kentsel gelişim ihtiyaçları ve şehrin nefes almasını sağlayacak sürdürülebilir projeler hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Kırklareli’nin daha modern, çevre dostu ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaların hızlandırılacağını vurgulayan Başkan Bulut, şöyle konuştu: "Kırklareli’mizin, ekonomik, sosyal ve çevresel dinamiklerine olumlu katkılar sağlayacak çalışmalar önceliğimiz. Önümüzdeki süreçte düşündüklerimizin hayata geçirilmesi için gerekli adımları atmak ve iş birliğimizi daha da güçlendirmek adına heyecanla çalışacağız"

Görüşme sırasında kent planlaması ve altyapı projelerinin öncelikli konular arasında yer aldığı ifade edilirken, Kırklareli’nin geleceği için stratejik adımların atılmaya devam edeceği vurgulandı. Başkan Bulut, Milli Emlak Genel Müdürü Tunçez’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Kırklareli’nin sürdürülebilir bir büyüme ve gelişim rotasında ilerlemesi için kurumlar arası iş birliğinin önemini dile getirdi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz, Doğa Masallarıyla Miniklere Ulaştı TEMA Vakfı Lüleburgaz, Doğa Masallarıyla Miniklere Ulaştı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner