Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin spor alanındaki başarılarını desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü spor oyunları çerçevesinde düzenlenecek olan Halk Oyunları KYK Kız Final yarışmasında İlimizi temsil edecek olan ekibe büyük bir destek veriyor.

Ankara'da 06-08 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan final yarışması, Türkiye genelinden seçkin takımların katılımıyla gerçekleşecek. Kırklareli'ni bu prestijli etkinlikte temsil edecek olan ekip, titiz bir hazırlık sürecinden geçiyor ve büyük bir heyecanla yarışma gününü bekliyor.

Babaeski’de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Kullanıma Açıldı Babaeski’de Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Kullanıma Açıldı

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin sporla buluşmasını ve sporun yaşamın her alanında önemini kavramasını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu tür ulusal düzeydeki yarışmalara katılım, gençlerin sporla ilgili yeteneklerini ve disiplinlerini geliştirmelerine olanak tanıyor.

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tarafından yayımlanan tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü spor oyunları kapsamında 06-08 Mayıs tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan Halk Oyunları KYK Kız Final yarışmasında İlimizi temsil edecek olan ekibimize başarılar dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay