Kırklareli Fen Lisesi'nin Gezi Kulübü ve Rehberlik Servisi tarafından organize edilen İzmir gezisi kapsamında, öğrenciler 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nü ziyaret etti.

Öğrencilerin katıldığı üniversite tanıtımlarında, eğitmenlerin sunumları ve rehberlikleriyle bilgi dolu bir gün geçirildi. Ayrıca, okulun mezunları da yeni okullarında öğrencileri misafir etti ve onlara rehberlik etti.

Geziye katılan öğrencilere rehberlik eden Gezi Kulübü, Okul Rehberlik Servisi öğretmenleri ve okul idarecisine teşekkür eden okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık"

Fenlisesiizmir1

Kırklareli Fen Lisesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Okulumuz Gezi Kulübü ve Rehberlik Servisinin ortaklaşa düzenlediği İzmir gezisinde 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nü ziyaret ettik.

İki üniversitede yapılan tanıtımlarda görev alan değerli eğitmenlerimize, okulumuzdan mezun olup bizleri yeni okullarında misafir eden sevgili mezunlarımıza ve Gezi Kulübü, Okul Rehberlik Servisi öğretmenleri ile görev alan okul idarecisine teşekkür ediyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Fenlisesiizmir2