Kırklareli Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan hibe olarak aldığı yeni araçlarla hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Derya Bulut, belediyenin araç filosunu güçlendirmek adına önemli bir adım atıldığını belirterek, araç hibeleri için bakanlığa teşekkür etti.

Başkan Bulut, belediyenin mevcut araçlarının onarım ve bakım maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle yeni araçların belediye için büyük bir kazanç olduğunu vurguladı. Hibe edilen araçlar arasında, bir adet küçük çöp toplama aracı, bir adet büyük çöp toplama aracı ve bir adet kazıcı yükleyici aracın bulunduğunu belirten Bulut, bu araçların belediyenin günlük operasyonlarında önemli rol oynayacağını söyledi.

Başkan Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Araç konusunda çok ciddi sıkıntılarımız var. Gerek çöp kamyonu, gerek kepçe, gerek farklı araçlar. Var olanların onarımı ve bakımı çok yüksek maliyetler. Bununla ilgili de yaptığımız gerekli görüşmeler ve bulunduğumuz müracaatlar doğrultusunda bakanlığımızdan 1 tane küçük çöp toplama aracı, 1 tane büyük çöp toplama aracı ve 1 tane de kazıcı yükleyici araç hibe olarak belediyemize kazandırıldı. Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner