Müdür Özefsun’dan Tekirdağ’a Ziyaret Müdür Özefsun’dan Tekirdağ’a Ziyaret

Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Üniversitesi'nde eğitim alacak olan yeni öğrenciler ve ailelerine destek olmak amacıyla şehrin çeşitli noktalarında bilgilendirme stantları kurdu. Otobüs terminali ve Kayalı Kampüsü'nde bulunan bu stantlar, öğrencilere ve ailelerine şehirle ilgili her türlü bilgi ve rehberlik hizmeti sunuyor.

Belediye, öğrencilerin ve ailelerinin Kırklareli'ne adaptasyon sürecini kolaylaştırmayı hedefleyerek, onlara şehri tanıma ve gerekli yönlendirmeleri alma imkanı sağlıyor. Belediye yetkilileri, Kırklareli'ni tercih eden tüm öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, stantları ziyaret eden herkesin ihtiyaç duyduğu bilgilere kolayca ulaşabileceğini vurguladı.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Kırklareli Üniversitesi'nde eğitim alacak sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri. Yalnız değilsiniz. Şehrimizle ilgili her türlü bilgilendirme ve yönlendirme için, otobüs terminali ve Kayalı Kampüsü'nde kurulan belediye standlarımızı ziyaret edebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner