Başkan Talay, Merve ve Selahattin’in Düğününe Katıldı Başkan Talay, Merve ve Selahattin’in Düğününe Katıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye memur personelinin sosyal, ekonomik ve özlük haklarını iyileştiren yeni toplu sözleşmenin imzalandığını açıkladı. Belediye Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş, TÜM BEL-SEN Şube Başkanı Berkant Çavaş, Şube Sekreteri Harun Karaçayır ve beraberlerindeki heyetin katılımıyla gerçekleşen törende, memur personelin haklarını kapsayan önemli düzenlemeler hayata geçirildi.

Başkan Derya Bulut, toplu sözleşmenin imzalanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanlığımız ile TÜM BEL-SEN arasında, Başkan Yardımcılarım Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş, TÜM BEL-SEN Şube Başkanı Berkant Çavaş, Şube Sekreteri Harun Karaçayır ile beraberlerindeki heyetin de yer aldığı törenle imzalanan toplu sözleşmeyle memur personelimizin sosyal, ekonomik ve özlük haklarına yönelik yeni uygulamaları hayata geçirdik," dedi.

Toplu sözleşme kapsamında belediye çalışanlarının sosyal hakları ve çalışma şartlarının imkanlar dahilinde en makul seviyeye güncellendiğini belirten Bulut, "Kırklareli Belediyesi olarak personelimizin sosyal haklarını ve çalışma şartlarını imkanlar nezdinde en makul seviyeye güncelledik. Çalışanlarımızın haklarını her zaman gözetmeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun," ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner