Kırklareli'de 17 Hafız İçin İcazet Töreni Düzenlendi Kırklareli'de 17 Hafız İçin İcazet Töreni Düzenlendi

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Atıksu Arıtma Tesisi’nin onarımına yönelik çalışmalarda önemli bir adım attıklarını ve projeye resmen başlandığını açıkladı. Milletvekili Sarıçam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Hemşehrilerim, göreve geldiğim günden bu yana öncelikle ele aldığımız, çevremize ciddi rahatsızlık ve zarar veren Kırklareli Atıksu Arıtma Tesisi'nin onarımına yönelik çalışmalarımızda önemli bir adım daha attık. Yüklenici firma ile 23 Temmuz 2024 tarihinde imzalanan sözleşme ile bu hayati proje artık resmen başlamış bulunmaktadır."

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülecek bu projede, özellikle hasar gören havalandırma havuzunun onarımı ile çevreye verilen zararın minimuma indirilmesi hedefleniyor. Milletvekili Sarıçam, "Bu onarım çalışması sayesinde Kırklareli’nin doğal güzelliklerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına önemli bir adım atmış olacağız." dedi.

Projeyi öncelikli yatırım haline getiren ve süreç boyunca desteklerini esirgemeyen DSİ Genel Müdürü ve DSİ Şube Müdürü’ne teşekkürlerini sunan Vekil Sarıçam, "Hep birlikte el ele vererek, doğamızı ve geleceğimizi koruma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz." ifadeleriyle, çevre koruma ve sürdürülebilirlik adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner