Kırklareli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Siyam Kesimoğlu, saha çalışmaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulda teneffüs zamanında bulunan öğrencilerle bir araya gelen Kesimoğlu, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Edirne'de üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek protestosu Edirne'de üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek protestosu

Öğrencilerle samimi bir iletişim kurarak onların düşüncelerini dinleyen Kesimoğlu, öğrencilerden üç önemli taahhüt aldı. İlk olarak, öğrencilerden dört yıllık bir üniversite eğitimi tamamlama sözü aldı. İkinci olarak, en az bir yabancı dil öğrenmelerini talep etti. Üçüncü olarak ise, öğrencilere Atatürk'ün izinden asla sapmamaları gerektiğini hatırlattı.

Öğrenciler, Kesimoğlu'nun bu isteklerine coşkuyla ve yüksek bir sesle "söz" diyerek karşılık verdiler. Bu karşılıklı anlaşma, öğrencilerin gelecekleri için önemli bir taahhüt oluştururken, Kesimoğlu'nun da genç neslin eğitim ve gelecekleriyle ilgili duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Başkan Kesimoğlu, bu unutulmaz ziyareti şu ifadeler ile duyurdu; “Okul önünden geçerken dünyanın en güzel varlıklarıyla selamlaştık, hatta üç tane de söz verdiler. “

Haber: H. Murat Taner