Lüleburgaz'ın köklü eğitim kurumlarından biri olan Kepirtepe Anadolu Lisesi, okul bahçesinde düzenlediği muhteşem mezuniyet töreniyle dikkatleri üzerine çekti. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Şube Müdürleri Mustafa Taştekin ve Sibel Doğan gibi birçok önemli konuk ve veli ile öğrenci katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek önemli tavsiyelerde bulundu. Tören sırasında özellikle kep atma anında yaşanan büyük coşku ise izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Mezuniyet töreni hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kepirtepe Anadolu Lisesi mezuniyet töreni düzenledi. Lüleburgaz'ın köklü okullarından, bünyesinde sayısız cevher çıkarmış bir çınar Kepirtepe Anadolu Lisesi okul bahçesinde mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cihan Erdem, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Şube Müdürlerimiz Mustafa Taştekin ve Sibel Doğan, çeşitli kurum amirleri, veliler ve öğrencilerimizin katılımıyla büyük bir kalabalıkta gerçekleşen tören büyük beğeni topladı. Törende konuşma yapan İl Müdürü Sayın Özefsun öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi. Keplerin havaya atıldığı esnada büyük coşku yaşandı.”

Müdür Akdemir’den Vize Anadolu Lisesi’ne Ziyaret Müdür Akdemir’den Vize Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay