Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşların sevdikleriyle birlikte huzurlu ve keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla Kent Ormanı’nda temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, park ve yeşil alanlarda düzenli olarak yaptıkları temizlikle çevrenin temiz ve sağlıklı kalmasını sağlıyor.

Belediye yetkilileri, temiz ve düzenli bir Kent Ormanı yaratmak için büyük bir özveriyle çalışan ekiplere teşekkür ederken, çevreye duyarlılık gösteren vatandaşların katkılarının da büyük olduğunu vurguladı. Yetkililer, “Kent Ormanı’nda sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilmeniz için temizlik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Temiz bir çevre için özen gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Lüleburgaz Belediyesi, temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşların da çevre temizliğine katkıda bulunarak, ortak yaşam alanlarımızı korumaya özen göstermesi gerektiğini hatırlatan belediye yetkilileri, Kent Ormanı’na gösterilen ilginin artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner