Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret

Lüleburgaz Belediyesi, kentte yeşil alanları artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla başlattığı ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent Ormanı'nda oluşturulan ağaçlandırma alanında, belediye ve paydaşlarıyla birlikte son bir yıl içinde dikilen 4 bini aşkın fidan, doğaseverlerin çabalarıyla büyüyor.

Belediye yetkilileri, bu projenin sadece ağaç dikmekten ibaret olmadığını, aynı zamanda doğaya karşı sorumluluk bilincini artırmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için önemli bir adım olduğunu vurguluyor. Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışmalarla, fidanların düzenli bakımı yapılarak sağlıklı bir şekilde büyümeleri sağlanıyor.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yaşamı yeniden yeşerteceğiz! Kent Ormanımızdaki ağaçlandırma alanında paydaşlarımızla birlikte son 1 yılda diktiğimiz 4 bini aşkın fidanı büyütmeye devam ediyoruz. Bu büyük dayanışmada yerini almak isteyen tüm doğaseverleri Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay