Kırklareli Kent Konseyi, Erikler köyü meydan ve kahve önüne 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerini ulaştırarak, şenlik hazırlıklarına devam etti. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’a emeklerinden dolayı teşekkür eden konsey, köy muhtarları ve gönüllülerin desteği ile üreticileri şenliklere davet etti.

Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “Erikler köyü meydan ve kahve önüne 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimiz ulaştırıldı. Kent Konseyi yürütme kurulu üyesi Dr. Hasan Onat’ a emekleri için teşekkür ederiz.

Vali Yardımcısı Kurt takdir topladı Vali Yardımcısı Kurt takdir topladı

Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını, birlikte sevinç, coşku ile kutlamak dileğiyle.” ifadelerine yer verildi.

Şenliklerin, üreticilerin ürünlerini sergilemesi, en iyi bağ ve üzüm yarışması gibi etkinliklerle renkleneceği ve köy halkının emeğinin kutlanacağı vurgulandı. Kırklareli Kent Konseyi, yöre halkının dayanışmasını ve üretim kültürünü desteklemek amacıyla düzenlenen bu etkinliğin, bölgeye canlılık katacağını ve köy ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner