Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık alanında uzmanlaşmak isteyen hemşireler için önemli bir fırsat sunuyor. 07 Ekim 2024 - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı için kayıt süreci başladı. Programa katılmak isteyen adaylar, 26 Ağustos 2024 - 6 Eylül 2024 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Bu sertifikalı eğitim programına, palyatif bakım merkezlerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) ile hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim almış hemşireler katılabilecek.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kayıtları başladı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 07/10/2024 –25/10/2024 tarihinde düzenlenecek olup, eğitim başvuruları 26/08/2024 – 06/09/2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Vize'de Halk Sağlığı Haftasında Bilgilendirme Yapıldı Vize'de Halk Sağlığı Haftasında Bilgilendirme Yapıldı

Başvuru Şartları:

1- Palyatif bakım merkezlerinde çalışan ve çalıştırılması planlanan hemşireler,

2- Hemşirelik yetkisi almış Ebeler ve Sağlık Memurları (Toplum Sağlığı) ile Hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler katılabilir.

 Başvuruda İstenen Belgeler:

1- Diploma fotokopisi (aslı gibidir)

2- Kimlik fotokopisi (aslı gibidir)

3- Palyatif bakım ünitesinde çalıştığına dair/ çalıştırılması planlandığına dair Görev Belgesi

4- Ekip Portal üzerinden alınan ‘Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru’ ıslak imzalı belge

Başvurular: https://ekip.saglik.gov.tr/Cer.../EducationApplication/Index adresinden yapılacak olup; gerekli evraklar tamamlandıktan sonra [email protected] adresine gönderilmelidir.

Ekip sağlık üzerinden başvuru formu alınamadığı takdirde https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/.../sertifikali... bağlantı adresinden “Sertifikalı Programlar İçin Başvuru Formu”nun manuel doldurularak imzalanması gerekmektedir.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner