Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH), 2024 yılı Geleneksel Gebe-Lohusa-Anne Buluşması'nı hastanenin Gebe Okulu fuaye alanında düzenledi. Etkinliğe, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Türkyılmaz, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayhan Tosunoğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Işıl Esen katıldı. Program kapsamında anne ve anne adaylarına gebelik süreçleri, ek gıdaya geçiş ve doğum sonrası dönem hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hastanede doğum yapan annelerin ve Gebe Okulu’na katılan anne adaylarının soruları yanıtlanırken, katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Ayrıca etkinlik sonunda katılımcılara ikram ve hediyeler verildi. Hatıra fotoğrafı çekimiyle sona eren etkinlik, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Pınarhisar’da Şeker Tüketimine Dikkat Çekildi Pınarhisar’da Şeker Tüketimine Dikkat Çekildi

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “2024 Yılı Geleneksel Gebe-Lohusa-Anne Buluşması Gerçekleştirildi. Buluşma etkinliğine katılan anne ve anne adaylarına hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Türkyılmaz, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayhan Tosunoğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Işıl Esen tarafından katılım belgesi verildi.

Gebe-lohusa buluşmasında gebelik süreçleri, ek gıdaya geçiş aşamaları, gebelik ve doğum sonrası süreçleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Gebe Okulu'na katılan anne adayları ve doğumunu hastanemizde gerçekleştiren annelerin soruları yanıtladı.

 Hastanemiz gebe okulu fuaye alanında düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan anne ve anne adaylarına ikram ve hediyelerin verildiği gebe-lohusa buluşması hatıra fotoğrafı çekiminden ardından sona erdi.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner