Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) baş ağrısı ile ilgili bilgilendirici bir seminer düzenlendi. Bugün saat 12:30’da hastanenin konferans salonunda gerçekleştirilen seminer, hastane çalışanlarına yönelik olarak Eğitim Planlama Komitesi kapsamında gerçekleştirildi.

Hekim İhtiyaçları ve Yatırımlar Görüşüldü Hekim İhtiyaçları ve Yatırımlar Görüşüldü

Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Emre Gedik tarafından verilen “Baş Ağrısının Nedenleri, Tedavileri ve Çözümleri” konulu seminerde, baş ağrısının farklı türleri, bu ağrıların nedenleri, teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi paylaşıldı. Dr. Gedik, baş ağrısının birçok farklı sebebi olabileceğini belirterek, doğru teşhis ve tedavi yöntemlerinin önemine dikkat çekti.

Seminerde, baş ağrılarının günlük yaşamı ne kadar olumsuz etkileyebileceği ve bu durumla başa çıkmanın yolları da ele alındı. Dr. Gedik, baş ağrısı yaşayan bireylerin dikkat etmesi gereken noktaları ve tedavi sürecinde uygulanabilecek yöntemleri detaylandırdı. Ayrıca, hastane çalışanlarının baş ağrısı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Hastanemizde baş ağrısı ile ilgili seminer düzenlendi. Hastanemizde 18 Temmuz 2024 tarihinde saat 12:30’da konferans salonunda hastanemiz çalışanlarına yönelik Eğitim Planlama Komitesi kapsamında, Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Emre Gedik tarafından “Baş Ağrısının Nedenleri Tedavileri ve Çözümleri” konulu seminer programı düzenlendi.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner