Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, belde halkını EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda milli takımın Gürcistan ile oynayacağı maçı birlikte izlemeye davet etti. Başkan Çevikbaş, maçın saat 19:00'da çok amaçlı salonun bahçesinde dev ekranlarda gösterileceğini belirterek, tüm gençleri ve futbolseverleri bu heyecana ortak olmaya çağırdı.

Başkan Çevikbaş, yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler ve futbolseverler saat 19:00’da oynanacak olan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda milli takımımızın Gürcistan ile oynayacağı maçı hep birlikte çok amaçlı salonumuzun bahçesinde izliyoruz. Tüm halkımız davetlidir," diyerek, milli takımın yanında olmanın ve bu coşkuyu hep birlikte yaşamanın önemine vurgu yaptı.

Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet Ahmetbey Güvenspor, Yücel Derici’ye Emanet

Etkinliğe katılacak olan vatandaşlar, Kaynarca Belediyesi’nin düzenlediği bu organizasyonda hem futbol keyfi yaşayacak hem de komşuları ve arkadaşlarıyla bir araya gelme fırsatı bulacak. Başkan Neşe Çevikbaş, ilerleyen dönemde de benzer etkinliklerle halkı bir araya getirmeyi planladıklarını belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay