Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Kaynarca Belediye Başkanlığı, Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş’ın yoğun çabaları ve yapılan görüşmeler sonucunda belde genelinde doğalgazsız ev kalmayacağını duyurdu. Başkan Çevikbaş, Işıklar Mahallesi ve İstanbul Caddesi üst tarafında yaşayan vatandaşların da doğalgazla buluşturulacağını açıkladı.

Kazı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde, doğalgaz altyapısının hızla tamamlanacağı belirtilirken, Başkan Çevikbaş bu önemli proje için yetkili kurumlar ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Kaynarca Belediyesi, beldenin modernleşmesi ve halkın yaşam kalitesinin artması için çalışmalarını sürdürmeye kararlı olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımızın yoğun girişimleri sonucunda, yapılan görüşmeler neticesinde Beldemizde doğalgazsız ev kalmayacak. Kazı devam edecek olup Işıklar Mahallesi, İstanbul Caddesi üst tarafı (asfalt üstü) halkımızı da doğalgaz ile buluşturacağız. Proje için yetkili kurum ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner