Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret Başkan Bulut’tan İl Müdürü Babuşcu’ya Ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında görev yerleri değişen Vize, Kofçaz ve Babaeski Kaymakamları için Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen veda yemeğine katıldı. Başkan Bulut, Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş ve Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu'na ilimize verdikleri değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Bulut, kaymakamların Kırklareli'nde yaptıkları çalışmalara ve katkılara değinerek, her birine teşekkür etti. Veda yemeğinde duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar yeni görev yerlerine atanan kaymakamlara iyi dileklerde bulundu.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Belediye Başkanımız Derya Bulut,  Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında görev yerleri değişen Vize, Kofçaz ve Babaeski Kaymakamları için Kırklareli Valiliği'nce düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Başkan Bulut, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş'a, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu'na ve Vize Kaymakamı Sedat Özdemir'e, ilimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner