Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kaymakam Elmacıoğlu, İstiklal Savaşımızın en büyük zaferi ve dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıldönümünü büyük bir iftihar ve gururla kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kaymakam Elmacıoğlu, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı;

“İstiklal Savaşımızın en büyük zaferi ve dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıldönümünü büyük bir iftihar ve gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Vatan topraklarının işgalden ve millet iradesinin yabancı saldırısından kurtarıldığı destansı bir mücadele olan İstiklal Savaşımızın zaferle taçlandırıldığı bugün ortak değerimiz olan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı tarihtir.

 Aziz milletimiz, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bu güzel vatanı bizlere emanet etmiştir.

Ecdadımızın canları pahasına vermiş olduğu bu şanlı mücadele; sadece tarihimizin önemli bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Gücünü ve bekasını birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin, tarih boyunca mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenmenin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız her türlü badireyi aşmamızı sağlayacağına yürekten inanıyorum.

İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Babaeski halkına ve milletimize kutlu olsun.”

Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı Babaeski’de Arılı Kovan Destekleme Başvuruları Başladı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner