Lüleburgaz Kaymakamı Sayın Yüce, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Programda, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurları, meslek odaları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalli basın ve radyolar, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşların bayramını kutladı.

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

Bayramlaşma programının ardından Kaymakam Yüce, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde personel ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Kaymakam Yüce, şehit ailelerini de unutmadı. Şehit ailelerinin bayramlarını kutlayan Kaymakam Yüce, İsmail Moğulkoç, Cezmi Mutlu ve Yasin Dere’nin ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını tebrik etti. Şehit aileleriyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kaymakam Yüce, şehitlerimizin emanetlerine olan saygı ve minneti bir kez daha ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner