Vize Kaymakamlığı, ilçenin köylerinde her yıl düzenlenen geleneksel yağmur ve şükür duası etkinliğinin bu sene de gerçekleştirildiğini duyurdu. Çavuşköy, Soğucak, Akıncılar ve Evrencik Köy Muhtarlıkları tarafından hazırlanan programda, dualar edilerek katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, gerçekleşen yağmur ve şükür duasına katılarak, duaların hayırlara vesile olmasını diledi. Özdemir, etkinlikte köy sakinleriyle bir araya gelerek, geleneksel değerlerin yaşatılmasının önemine vurgu yaptı ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlçemiz köylerinde her yıl düzenlenen yağmur ve şükür duası bu sene de yapılmaya devam ediyor. Çavuşköy, Soğucak, Akıncılar ve Evrencik Köy Muhtarlıklarınca hazırlanan programda dualar edilerek, yemek ikramında bulunuldu. Sayın Kaymakamımız Sedat Özdemir gerçekleşen yağmur ve şükür duasına katılarak, dualarımızın hayırlara vesile olmasını diledi. Allah dualarımızı kabul eylesin.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner